Български чат

Български чат

Онлайн чатът може да се отнася до всякакъв вид комуникация по интернет, която предлага предаване в реално време на текстови съобщения от подателя до получателя. Съобщенията за български чат обикновено са кратки, за да могат другите участници да реагират бързо.

По този начин се създава усещане, подобно на говорим разговор, което отличава разговорите от други текстови онлайн форми за комуникация като интернет форуми и електронна поща. Онлайн чатът може да се отнася до комуникации от точка до точка, както и до съобщения за множествено предаване от един подател до много получатели и гласов и видео чат, или може да е функция на услуга за уеб конференции.

Онлайн чатът с по-малко строга дефиниция може да бъде предимно всякакъв директен текстов или видео-базиран (уеб камера), един-на-един чат или групов чат „един към много“ (официално известен също като синхронни конференции), като се използват инструменти като Instant Messenger, Интернет Relay Chat (IRC), говорители и вероятно MUDs. Изразът онлайн чат идва от думата чат, което означава "неформален разговор". Онлайн чатът включва уеб-базирани приложения, които позволяват комуникация - често директно адресирани, но анонимни между потребителите в многопотребителска среда. Уеб конференцията е по-специфична онлайн услуга, която често се продава като услуга, хоствана на уеб сървър, контролиран от продавача.

Сайтhttps://chat24-bg.blogspot.com/2019/02/bezplaten-balgarski-onlain-video-chat-24.html

Коментари

Популярни публикации от този блог

Каталог вестници специализирани

Каталог вестници северна България

Каталог вестници южна България